Sunteți aici: AcasăDespre noi

RMN Casa Rusu

RMN Claustrofobi

RMN pentru Claustrofobi

Cazare

Pentru pacientii sositi din alte zone ale tarii, Casa Rusu ofera cazare la preturi promotionale in apropierea clinicii.

RMN Casa Rusu va sta la dispozitie cu servicii de calitate oferite de un colectiv compus din medici profesionisti atat din Baia Mare cat si din Cluj-Napoca, asistati de personal calificat.

MAGNETOM C!

Daca ar fi sa caracterizam in cateva cuvinte aparatul de rezonanta magnetica nucleara, MAGNETOM C! produs de firma Siemens, am spune “Incredere in diagnostic si confort pentru pacient”.

Aparatul nostru, primul de acest gen din tara, asigura un confort sporit al pacientului, datorita magnetului in forma de C, deschis, compact si cu o accesibilitate usoara (de 270°) la pacient.

Calitate exceptionala a imaginii, datorata atat unui raport semnal zgomot foarte bun, dar si utilizarii de bobine cu elemente multiple si a tehnologiei de  radio-freceventa cu 4 canale RF, alaturi de bobine de gradient foarte puternice, fac ca imaginile obtinute sa fie comparabile cu cele obtinute cu tehnologie MR de campuri magnetice ridicate.

Cu alte cuvinte, cu aparatul MAGNETOM C! se pot face investigatii cu aplicatii de rezonanta magnetica specifice doar aparatelor cu camp magnetic mare:

-astfel, aplicatia syngo SPACE asigura imagistica de inalta rezolutie izotropica pentru regiunea coloanei;

-syngo REVEAL  asigura imagistica de difuzie pentru regiunea abdominala, fiind de mare folos, de exemplu in urmarirrea tratamentului de cancer  la ficat;

De asemenea, imagistica de neurologie cu secventi EPI pentru imagistica de difuzie si perfuzie, imagistica de oncologie cu tehnice de supresie a grasimii, imagistica pediatrica cu protocoale optimizate pentru micii pacienti, imagistica abdominala cu posibilitate de corectie a miscarii abdominale (permitand astfel investigatii fara a fi necesara mentinerea respiratiei timp indelungat) sunt posibile cu aparatul nostru.

Ca un atu al acestui aparat ce-l face unic este masa reglabila ce suporta pacienti de pana la 200 Kg si antena XXL de 178 cm circumferință pentru zona lombara, pelvis si coapse ce permit investigarea acestor persoane.

Combinarea antenelor cap-abdomen-pelvis-membre permite functia all body.

Tehnologia moderna de achizitie in paralel syngo GRAPPA, asigura scanari mai rapide a unor regiuni mai mari cu o mai buna rezolutie a imaginii.

In concluzie, flexibilitatea deosebita datorata posibilitatii combinarii bobinelor, care face posibila imagistica de 100 cm a intregii regiuni cap-gat-coloana, acuratetea imaginilor datorita tehnologiei RF multicanal, precum si viteza de achizitie mare datarata tehnologiei de achizitie paralel sunt caracteristici definitorii ale MAGNETOM C!-Siemens.

Urmariti-ne pe

demo